Achtergrond

Rampondernemer ©. Dat ben je niet zomaar, daar moet heel wat voor gebeurd zijn. Een handelsnaam die tot de verbeelding spreekt en waarbij rampen en tegenslagen de rode draad vormen van een bijzonder verhaal. In 12 jaar ondernemerschap speelde er zich meer af in de turbulente carriere van de oprichter, dan bij menig ander ondernemer in zijn gehele loopbaan.

Toch heeft het een zeker nut gehad en is de beleving van deze rampen uiteindelijk een goede basis gebleken. Tot wat? Boek Frank Krake nu als spreker of bestel hier het boek. Er zijn immers talrijke ondernemers die over hun succesverhalen vertellen, er is echter maar één rampondernemer© in Nederland.

Boek of bestel daarom nu!

Boek als spreker

Rampondernemer© heeft bewezen een waardevolle inspirator en motivator te zijn voor uw bedrijfsevenement, klantendag, verkooptraining of gewoon als bijzonder entertainment voor uw gasten.

Onder het kopje “biografie” leest u een beknopte weergave van de strekking van de lezingen, presentaties en workshops die te boeken zijn. Neemt u bij belangstelling daarvoor svp contact met ons op.

Referenties van bedrijven en instellingen die u voor gingen en gemotiveerd en geinspireerd werden door één van Frank’s presentaties en lezingen, treft u aan onder het kopje “referenties”.

Bestel het boek

Eind 2013 verschijnt een spannend en nietsverhullend boek over deze 12 jaar ondernemerschap onder de titel; “De rampondernemer, overwinnen als alles tegenzit”. Mocht u verzekert willen zijn van een exemplaar van de eerste druk, dan kunt u onder het kopje “bestel boek” zich nu hier voor inschrijven.

Advies als maatwerk

Loopt u als ondernemer tegen vraagstukken aan rondom een (naderend) faillissement waarbij u behoefte heeft aan advies of gewoon een klankbord, maak dan een afspraak met rampondernemer©. Wij zijn volstrekt onafhankelijk en niet gebonden aan enige bank of financiele instelling.

Bent u benieuwd hoe dit rampzalige verhaal afloopt en wat de keerzijde van de medaille is, klikt u dan op de onderstaande button.

BTN-click-succes