Van harte welkom op de website van succesondernemer

Succesondernemer © is een gedeponeerde handelsnaam van Rollercoaster Enterprises BV.

Boektrailer

Klik hier om de boektrailer te bekijken

Bestel boek

Bestel boek

Bestel het spannende en nietsverhullende boek over
12 jaar ondernemerschap onder de titel:
"De rampondernemer, overwinnen als alles tegenzit".

Direct bestellen 

Boek de succesondernemer

Boek de succesondernemer

Boek de succesondernemer voor uw bedrijfsevenement, klantendag, verkooptraining of gewoon als bijzonder entertainment voor uw gasten.

Direct boeken  

Achtergrond

Succesondernemer © What’s in a name? Maar vooral; wat ging er aan vooraf? Op verjaardagen, partijen, maar ook op congressen en seminars gaat het bijna altijd over de successen die ondernemers hebben meegemaakt. Wat hebben ze gedaan om hun bedrijf groot en bekend te maken en hoe knap en briljant is de persoon in kwestie wel niet geweest (of nog steeds) in die successtory.

Wat er mis ging, hoe het verkeerd liep en welke foute beslissingen men nam, hoe de ondernemer in zak en as zat….

Dat alles hoor je niet, daar wordt niet over gesproken. En laat u daar nu net het meeste van leren, laat die informatie het meest spraakmakend en interessant zijn. Want succes komt nooit zomaar uit de lucht vallen en als je de bodem niet hebt gezien, dan weet je de top ook niet te waarderen.

Boek succesondernemer© Frank Krake daarom nu als spreker of bestel het boek. Er zijn immers vele succesvolle ondernemers in Nederland, maar er is maar één succesondernemer© die ook de achterkant van de medaille met u deelt.

Boek of bestel daarom nu!

Boek als spreker

Succesondernemer© heeft bewezen een waardevolle inspirator en motivator te zijn voor uw bedrijfsevenement, klantendag, verkooptraining of gewoon als bijzonder entertainment voor uw gasten.

Onder het kopje “biografie“leest u een beknopte weergave van de strekking van de lezingen, presentaties en workshops die te boeken zijn. Neemt u bij belangstelling daarvoor svp contact met ons op.

Referenties van bedrijven en instellingen die u voor gingen en gemotiveerd en geinspireerd werden door één van Frank’s presentaties en lezingen, treft u aan onder het kopje “referenties”.

Bestel het boek

Eind 2013 verschijnt een spannend en nietsverhullend boek over deze 12 jaar ondernemerschap onder de titel; “De rampondernemer, overwinnen als alles tegenzit”. Mocht u verzekert willen zijn van een exemplaar van de eerste druk, dan kunt u onder het kopje “bestel boek” zich nu hier voor inschrijven.

Advies als maatwerk

Worstelt u al enige tijd met de gedachte wellicht tot verkoop van uw bedrijf over te gaan. Wilt u weten welke aspecten daarbij een rol spelen, hoe zo’n proces in elkaar steekt en vooral wat de “do’s” en “don’ts” zijn, maak dan een afspraak met succesondernemer©. Voor een volledig onafhankelijk en recht toe recht aan advies of als klankbord voor uw eigen ideeen.

Bent u benieuwd wat er aan het uiteindelijke succes allemaal vooraf ging, klik dan op de onderstaande button.

BTN-click-medialle2