Agrifirm Jongerendag 2015

Orpheus theater Apeldoorn, 7 januari 2015

Henk Wassink – Manager Coöperatiezaken

Het mooie in je verhaal is dat het de start is van een succesverhaal. Voor de 450 aanwezigen een duidelijke steun bij het realiseren van hun toekomstdroom. Dank voor je prima bijdrage, je betrokken voorbereiding en voor het plezierige contact voor, tijdens en na de Jongerendag 2015 !

MKB Ondernemers Congres 2017

Beatrix Theater Utrecht, 27 oktober 2016

Karlijn L’Ortye – Stichting MKB Ondernemers Congres

Op donderdag 27 oktober jl. heb jij als keynote spreker opgetreden op het MKB Ondernemers Congres. Het MKB Ondernemers Congres is het grootste MKB ‘feest’ van Nederland. In de Jaarbeurs Utrecht / Beatrixgebouw hebben meer dan 60 sprekers de bezoekers geïnspireerd in de Break Out Sessies. Tijdens de plenaire opening stonden Klaas Knot, Annemarie van Gaal en Roland Kahn onder leiding van Marianne Zwagerman ‘het MKB’ te woord.

Jij was de ster van de avond, de plenaire afsluiting. Als enige spreker heb jij ruim 50 minuten ‘solo’ spreektijd gehad. Niemand anders op het congres had deze tijd zo spannend en boeiend kunnen vullen als jij. Als een reis, een rollercoaster zoals je het zelf noemt, neem je jouw gasten mee. Als je denkt dat het niet erger kan, doe je er nog een schepje bovenop.

……..

Kortom het zou mij verbazen als er naar aanleiding van dit optreden geen nieuwe aanvragen volgen. Er zaten immers ruim 1000 toehoorders!

Frank, bedankt voor jouw weergaloze bijdrage aan het MKB Congres. Jij bent MKB en jij inspireert MKB. Keep up the good work !

De Week van de Ondernemer – Bouwend Nederland

Beatrix Theater Utrecht, 10 april 2014

Joppe Duindam – Account manager Bouwend Nederland

Op 10 april 2014 heb je voor ons een geweldige presentatie gegeven tijdens ons side event op De Week van de Ondernemer. Dank! In een uur tijd zijn onze relaties op een humoristische en tegelijkertijd serieuze wijze meegenomen in jouw (levens)verhaal. Kort samengevat was het bijzonder onderhoudend, leerzaam en inspirerend. Zelf ben ik het meest positief over de eerlijke en authentieke wijze waarop je jouw verhaal hebt verteld. Duidelijk werd dat niet opgeven en doorgaan ondanks tegenslagen tot succes kan leiden. Dat past goed bij de huidige situatie in onze sector.

Rabobank relatie event

Orpheus Theater Apeldoorn, 25 maart 2014

Ronald van Wetering – Directeur Bedrijven Rabobank Apeldoorn

De Rabo Ondernemersavond op 25 maart 2014 in Apeldoorn was een doorslaand succes met ca 950 geboeide ondernemers in de zaal. De ondernemers waardeerden de avond met een 8,6 en roemden de beide sprekers Frank Krake en Jos Burgers, die niet voor elkaar onder deden en goed bij elkaar aansloten. Alhoewel we deze avonden al meer dan 30 jaar organiseren, vond men deze avond de beste ooit. Het meeslepende en bijna ongeloofwaardige maar echt gebeurde verhaal van Frank Krake werd met een 9 gewaardeerd door de ondernemers.

Marktlink relatiedag

Nyenrode business university, 23 oktober 2013

Ondernemers in beweging op het High Growth Forum 2013

Fort Voordorp in Groenekan, 10 juni 2013

Joop de Jong – Directeur Port4Growth

“Als platform voor groeibedrijven organiseert Port4Growth jaarlijks haar High Growth Forum. Ook dit jaar weer hebben we op 10 juni 2013 samen met 200 groeiondernemers en een aantal inspirerende en succesvolle groeiondernemers als spreker een fantastische dag gehad.” “Zonder schroom kan ik zeggen dat jouw presentatie als het beste verhaal is beoordeeld.” “De afwisselende manier van presenteren met video’s, banners en persoonlijke ervaringen maakte je verhaal boeiend van het eerste moment tot en met het laatste moment waarop je ook het succesvolle eind kunt zien. De boodschap dat je met doorzetten, het niet bij de pakken neer gaan zitten, hoe groot de tegenslag ook is, toch succesvol kunt zijn, is bij iedereen goed overgekomen.”

Femke Schouten – Projectmanager Port4Growth

“Je hebt gemiddeld een 8.7 gekregen van onze bezoekers en daarmee was je de hoogst scorende spreker van het High Growth Forum! Super dus!”

Presentatie op Marktlink relatiedag.

Nyenrode University, 24-10-2012

_R-Rob-Sas-DSC_6401-low_R-Rob-Sas-ROB_5435-low

Jort Kelder – Dagvoorzitter;

“In de semi-wetenschappelijke omgeving van Nyenrode was ik getuige van de zeer praktische presentatie van Frank Krake. Die Krake is me d’r één. Een uiterst inspirerend, geestig en goed opgebouwd verhaal, zonder de studeerkamerwijsneuzerij of opschepperij die je vaak bij ‘motivational speakers’ tegenkomt. Krake heeft de bodem en de top gezien en is groot geworden in de wondere wereld der tuinmeubelen. Hij deelt zijn ervaringen met de zaal zonder opsmuk maar met humor, om niet te zeggen; sarcasme. Een Tukker uit één stuk. Aanbevolen!

Tim van de Meer – Partner Marktlink Fusies en Overnames;

“Als goede relatie van Marktlink heeft Frank een presentatie gegeven over de ondergang van zijn voormalige werkgever, de doorstart als directeur grootaandeelhouder van het nieuwe bedrijf Bukatchi en de uiteindelijke succesvolle verkoop hiervan. 300 Ondernemers hebben gedurende drie kwartier genoten en gegruwd van zijn indrukwekkende verhaal. Frank is in staat zijn verhaal op een uiterst boeiende, humoristische en heldere manier te presenteren. Zijn ondernemerschap en stuurmanskunst vormden zo voor alle aanwezigen een inspirerende en uiterst leerzame ervaring. Mede dankzij Frank is onze relatiedag 2012 een enorm succes geworden.”

Dirk Jan Punselie – ABN-AMRO Bank NV afdeling Ondernemer en Onderneming;

“Wat ik zeer goed vond was jouw style van presenteren; duidelijk, afwisselend, met goed gebruik van media en vooral een juiste dosis humor. De reactie van het publiek was zeer enthousiast en ik sprak iemand die het had over een presentatie die je “inpakt als een goed boek”. Een beter compliment kan je toch niet krijgen?”

Drs. Pieter F.W. Wilde RC – Directeur Antea Participaties;

“Na een presentatie van Jan Kees de Jager was het jouw beurt. Je maakte een ontspannen indruk en de lay-out van de presentatie zag er goed verzorgd uit. Je hield een interessant verhaal over jouw geschiedenis als ondernemer, inclusief alle hoogte- en dieptepunten. De presentatie zit chronologisch erg goed in elkaar. Leuk zijn ook de tussentijdse filmpjes waarmee je een periode in de geschiedenis typeert en dat aangeeft hoe jij hiermee om bent gegaan. Je authentieke verhaal is boeiend, voor toehoorders is het goed te volgen en zeker voor ondernemers die denken aan verkoop van hun onderneming is het leerzaam.”

Presentatie BVO De Graafschap Business Club.

Stadion De Vijverberg, 20-11-2012

20121115_CST3888-low

Henk Bloemers – Algemeen Directeur De Graafschap Betaald Voetbal Organisatie

“De ruim 250 aanwezige leden van de business club waren zeer onder de indruk van uw presentatie. Wij hebben louter positieve reacties ontvangen op uw zeer interessante en onderhoudende “Rollercoaster” verhaal over ondernemerschap dat gepaard ging met tegenslagen waarop je als ondernemer geen invloed hebt. U wist uw toehoorders van begin tot eind te boeien en uw verhaal werkte zeer inspirerend voor de ondernemers in de zaak, met name in deze moeilijke tijden. Nogmaals dank.”

Paul Baumann – Bedrijvencommissie ’t Zelle

“Met aandacht heb ik afgelopen donderdag naar je presentatie geluisterd. Het was pakkend van de eerste tot de laatste minuut en zelden dat iemand het publiek meer dan een uur kan boeien.”

Presentatie op ondernemersborrel AchterhoekBIZ.

Amphion Theater Doetinchem, 20-3-2013

lg-achterhoek-biz buro-achterhoek-low7511277_n

Ed Smit – Directeur Buro Achterhoek

“Onlangs hebben we jou als gastspreker mogen ontvangen op de AchterhoekBIZ ondernemersborrel in het Amphion Theater. De ca. 100 ondernemers zaten een uur lang aan hun stoel gekluisterd om jouw inspirerende verhaal te ontvangen. Nu, ruim 2 weken nadien, krijg ik nog steeds lovende woorden over jouw Rollercoaster! Ik wil je nogmaals dankzeggen voor de presentatie.”