14 januari 2014,
 Off

Uitgeverij Pearson heft complete divisie non-fictie en management boeken op en ontslaat hele verkoop- en marketingteam, verantwoordelijk voor het recent verschenen boek De rampondernemer.

Frank Krake, auteur van het veel besproken boek De rampondernemer, loopt opnieuw tegen een rampscenario aan. Slechts zes weken na de officiële introductie van zijn nieuwe boek heeft het grootste uitgeefconcern ter wereld, Pearson, besloten om zich volledig te gaan concentreren op de educatieve markt. De in Amsterdam gevestigde divisie die verantwoordelijk is voor het op de markt brengen van non-fictie en management boeken wordt opgeheven. De uitgever en zijn team zijn ontslagen. Daarmee staan ook alle marketingmedewerkers en de drie vertegenwoordigers op straat.

Krake; “En dat zijn nu net de mensen die het boek moeten promoten en verkopen”.

Krake vertelt verder: ”Ik heb in Amerika in de gevangenis gezeten, drie wereldrampen overleefd, diverse faillissementen meegemaakt en nu ruik ik eindelijk aan het succes. Schrijf ik daar een boek over dat net op de markt is, stopt de uitgever er mee. Dit kan toch niet waar zijn? Ik wilde die rampen juist van mij afschudden en dan gebeurt dit weer.

Nu moet ik zelf Nederland maar door om te vertellen over dit ongelofelijke maar waargebeurde verhaal dat ik geschreven heb. Door deze vervelende gebeurtenissen bij de uitgeverij doet de titel van het boek zijn naam in ieder geval eer aan.”


Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Frank Krake.
E-mailadres frank@rampondernemer.nl
Kijk voor meer informatie kunt u ook even clicken op; http://www.pearson.nl/rampondernemer/

Comments are closed.